Call us toll free: +1 800 789 50 12
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

fr en

Jobs

Wil je deel uitmaken van het Propaganda-team ?

Ben je op zoek naar een straffe job in de communicatiesector? Ben je geboeid door alles wat te maken heeft met content marketing, blogs, magazines, e-letters, digitale magazines …? Propaganda zoekt steeds gedreven mensen voor wie ‘publishing with purpose’ een missie kan zijn en voor wie ‘smart & relevant content’ een onmiddellijke uitdaging oproept.


Projectmanager (online) content marketing

Die de realisatie en ontwikkeling van online content marketing projecten (content platforms, digitale en print magazines, newsletters, e-books, white papers, social conversations, …) in goede banen leidt.
Bekijk de vacature

Junior projectmanager content marketing

Die de creatie en realisatie van communicatietools als magazines, newsletters, e-letters, e-books, blogs, mini-sites... mee in goede banen leidt.
Bekijk de vacature

Ervaren (online) projectmanager content marketing Food

Die de realisatie van content marketing projecten (print en online magazines, content platforms, newsletters, social conversations, …) coördineert en een uitgesproken interesse en ervaring in food heeft.
Bekijk de vacature


Freelance redacteur

Je weet een onderwerp om te spitten en dit vervolgens gevat op een blad neer te pennen. Je logica is helder en je teksten lezen als een trein.
Bekijk de vacature

Freelance eindredacteur

Je jongleert met woorden en zinsstructuren. Geen enkele tangconstructie of ‘faux amis’ blijft overeind wanneer jij door een tekst gaat. En wat een dijk van een titel weet je telkens weer bovenaan te zetten.
Bekijk de vacature

Freelance zetwerkcorrector

Je bent bezeten door correct taalgebruik en haalt zonder pardon alle fouten uit een publicatie. Je argusoog valt steeds op die ene fout waar iedereen over keek.
Bekijk de vacature

Freelance videojournalist

Je opnames zijn origineel, vernieuwend en professioneel. Personen komen overtuigend over door je cadrage, merken winnen aan dynamiek door je montage.
Bekijk de vacature

Freelance fotograaf

Je weet beelden te maken die verder gaan dat wat het oog ziet, die verhalen vertellen en versterken. Je foto’s tonen geen mensen maar geven persoonlijkheden weer.
Bekijk de vacature

Freelance vormgever

Het vormgeven van een magazine zit je in de vingers. Als het even kan, voeg je telkens weer dat ene spitsvondig grafische element toe waarmee je de lezers in het blad trekt.
Bekijk de vacature

Freelance illustrator

Je weet de lezer steeds weer te verrassen door je creatieve benadering van een thema. Je stijl wordt bij elke editie herkend omdat ze perfect is afgestemd op de guidelines van de opdrachtgever.
Bekijk de vacature

Financieel/economisch redacteur

Die voor onze verschillende publicaties (magazines en newsletters) de redactie van financiële en economische teksten verzorgt.
Bekijk de vacature


Wil jij ons team versterken? Stuur dan je motivatie + CV naar:

Propaganda
Pierre Arnould
Imperiastraat 16
1930 Zaventem
jobs@propaganda.be 

Don't Miss Out!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!