fbpx
Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

en fr

Infographics

Ontdek de kracht van infographics

Een infographic is niet zo maar een illustratie bij een tekst, maar een volwaardig visueel artikel dat informeert. Een goede infographic structureert op een visuele manier informatie en leidt de lezer op een logische manier door een onderwerp.

Wil je facts & figures eenvoudig weergeven, een proces uit de doeken doen of de plus-punten van een product in de kijker zetten? Overweeg dan zeker eens om er een infographic van te maken. Naargelang het onderwerp en de doelstelling zijn er 1001 verschillende vormen van infographics te maken. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van beeldverhalen die Propaganda de afgelopen tijd maakte voor haar klanten.

 Meer weten over wat infographics nu net zo aantrekkelijk maakt? Lees dan het artikel ‘Waarom hebben infographics zoveel impact?’ op onze blog.

 

“Wanneer we beslissen dat een infographic de beste oplossing is voor een bepaald thema of project, steken vormgever en redacteur de koppen bij elkaar. Er wordt geschetst, nagedacht, geschrapt, herleid tot de essentie en gespeeld met woord en beeld.”

Ruth Nys, Creative Strategy Director
ruth.nys@propaganda.be

 

 

Don't Miss Out!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!