fbpx
Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

en fr

Microsoft

Slide background

Case

Eind 2014 vierde Microsoft Belux haar 25-jarig bestaan. Zij wilden dit momentum gebruiken om zich te profileren naar de markt én naar de eigen medewerkers. Doel was Microsoft’s kijk op de toekomst in de kijker te zetten. Propaganda wordt gevraagd deze 25 verhalen op te ontwikkelen voor de nieuwe blog van Microsoft Belux, pulse.microsoft.be. Deze campagne was ook de rode draad tijdens het jaarlijkse Microsoft event voor haar partners en grote klanten.

Klant

Microsoft Belux helpt met haar technologie de wereld aangenamer te maken, het werk beter te organiseren en in contact te treden met vrienden, collega’s en de ganse wereld daarbuiten. 300 medewerkers zijn gefascineerd door het zoeken naar oplossingen om verwachtingen en dromen waar te maken. Microsoft gelooft dat technologie buitengewone dingen kan helpen verwezenlijken.

Concept
  • Testimonials van 5 klanten, 5 consumenten, 5 Microsoft Partners, 5 opiniemakers en 5 vroegere en huidige medewerkers vertellen wat Microsoft Belux voor hen persoonlijk of voor hun business betekent

  • Toekomstvisie van Microsoft Belux tonen

Doelstellingen
  • Microsoft’s kijk op de toekomst brengen aan de hand van 25 echte, menselijke verhalen.
  • Het woord geven aan klanten, consumenten, partners, opiniemakers en medewerkers.
  • Realisaties van Microsoft Belux tonen.

Don't Miss Out!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!