fbpx
Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

en fr

Portfolio

Cases

See magazine voor Hoya Lens

See magazine voor Hoya Lens

Hoya Lens Belgium, toonaangevende marktleider in de optische markt, vroeg ons om See magazine voor haar topsegment klanten, de onafhankelijke opticiens, nog sterker te maken. Het unieke aan het concept is dat elk magazine nu gepersonaliseerd wordt op maat van de deelnemende opticien.
Bekijk de case
Belisol magazine voor Belisol

Belisol magazine voor Belisol

Het gloednieuwe Belisol magazine wordt verspreid in een dertigtal wisseledities. Elke klant of potentiële klant ontvangt een verfrissend inspiratieblad over ramen en deuren met daarin een voorwoord van de filiaalhouder uit de eigen regio.
Bekijk de case

VW magazine voor  Volkswagen

VW magazine voor Volkswagen

Een digitaal lifestyle en belevingsmagazine dat is wat Volkswagen-fans terugvinden op het visuele platform www.vwmagazine.be. Naast deze digitale hub ontvangen Volkswagen-bestuurders ook de papieren versie van het VW magazine bij hen thuis.
Bekijk de case
Activity report voor Artexis

Activity report voor Artexis

Artexis is een niet-beursgenoteerde groep actief in de exhibition- en event business. Het is juist die networking business die met dit activiteitenrapport een extra dimensie kreeg. Want vanaf nu noemen we (beurs)evenementen: Real Life Social Media!
Bekijk de case
Perspectief voor Delta Lloyd Bank

Perspectief voor Delta Lloyd Bank

Klantenmagazine Perspectief van Delta Lloyd toont hoe je financiële expertise een menselijk gezicht geeft. Op de gepersonaliseerde cover spreekt de persoonlijke relatiebeheerder zijn of haar klant aan en vindt de lezer alle contactgegevens om meteen een afspraak te maken.
Bekijk de case
 

Klanten

Don't Miss Out!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!