fbpx
Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

en fr

About

Storytellers with purpose

Propaganda is een no-nonsense content marketing agency dat communicatie- en marketing knowhow combineert met editorial skills. Met meer dan 37 gedreven en gepassioneerde professionals die van 'publishing with purpose' hun core business hebben gemaakt is Propaganda uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke content marketing agency in België. 

Propaganda realiseert ROI gedreven content platformen, blogs, e-letters, print en digitale magazines, social media, websites … voor verschillende gereputeerde Belgische merken en organisaties en dit in uiteenlopende sectoren.

Propaganda gelooft

  • dat succesvolle (marketing-) communicatie steeds meer gebaseerd is op relevante en helpende content
  • dat merken uitgevers worden of toch minstens leren denken en handelen als uitgevers
  • dat unique buying proposition primeert boven unique selling proposition
  • dat geconfronteerd met een overvloed aan content het streven naar ‘premium’ content key is
  • dat owned media in veel gevallen veel ROI performanter zijn dan paid media
  • dat content vooral goed werkt als er een heldere en duidelijke content marketing strategie aanwezig is


Strategy

Propaganda adviseert u over de mogelijkheden voor het succesvol inzetten van content in marketing- en communicatiestrategieën. We stellen en beantwoorden met u alle Waarom? Wat? en Hoe?-vragen.

Concept

Propaganda bedenkt sterke content concepten die marketing- en communicatieobjectieven (loyalty, sales, traffic, SEO ...) realiseren.

Development

Propaganda realiseert content projecten en zorgt voor projectmanagement, tekstredactie, beeldredactie, vormgeving, programmatie, lancering en coördineert desgewenst drukken, verzending en technische set-up.

Effect

Propaganda gelooft sterk in onderzoek en het aantoonbaar maken van project ROI. Met state of the art tools worden alle content projecten voortdurend onderzocht en zo nodig bijgestuurd.

Evaluation

Propaganda analyseert en optimaliseert ook bestaande projecten en workflows. Wij zijn uw klankbord voor het evalueren van bestaande projecten of nieuwe plannen.

SaveSave


Propaganda insights

Propaganda publiceert ook informatie voor marketeers en communicatieprofessionals rond de vele mogelijkheden en toepassingen van content marketing. Altijd vanuit eigen ervaring en praktijk en vooral bedoeld als eye-opener, inspiratiebron of wegwijzer. 

43 tips voor een (nog) beter personeelsmagazine

Vanuit haar jarenlange ervaring met personeelsmagazines heeft Propaganda 43 concrete tips gebundeld in een handig draaiboekje. Deze tips zijn onmiddellijk toepasbaar in de dagdagelijkse samenstelling van personeelsmagazines.

38 tips voor slimmere content marketing

Steeds meer marketeers en communicatieprofessionals zijn er zich van bewust dat hun oude vertrouwde manier van werken, in deze veeleisende en turbulente tijden, tekort schiet. Een andere aanpak loert om de hoek.

30 tips voor optimale digitale content marketing

Propaganda gelooft sterk in de kracht van digitale content marketing. De mogelijkheden ervan zullen in de toekomst alleen nog maar uitbreiden. Ontdek in dit handig boekje onze 30 tips voor doorgedreven digitale content marketing.

Van marketeer tot uitgever

Consumenten worden steeds kritischer tegenover reclame en verwachten meer dan enkel traditionele productpromotie. Merken moeten voldoen aan sterke, relevante content die in eerste instantie vertrekt vanuit de informatiebehoefte van de consument. Vier content marketing experts loodsen je doorheen het proces van communicatiemix tot implementatie.

Don't Miss Out!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!